Hello, lume virtuala, ce mai faci?

Da, stiu, nu am mai scris de foarte multa vreme. Mainile mele nici macar nu mai stiu cum sa faca asta. Gandurile nu mai aluneca lin pe tastatura, cuvintele nu se lasa dezvelite. Scrisul fin cu exercitiu se intretine… si timp. Exact ceea ce mie mi-a lipsit din plin vara asta.

Ce am mai facut? Am muncit mult si foarte mult, am luat in piept birocratia si nesimtirea functionarilor incompetenti pusi in scaune Dumnezeu stie cum, mi-am facut nervi si draci, am cazut prada stresului, m-am perpelit ca puiul la rotisor, mi-au mai aparut cateva fire albe si mai multe riduri. Pe scurt, am fost intr-o alergatura continua, ale carei roade se vor vedea in toamna asta. Cel putin asa sper, sa nu fie in van!

Au fost, bineinteles, si momente foarte frumoase. Am vazut, in premiera, cum bolborosesc Vulcanii Noroiosi, am admirat Targovistea din Turnul Chindiei, m-am balacit in Marea Neagra, am privit apusul dintr-o barca alunecand usor pe Herastrau, am sarbatorit 5 ani de casnicie printr-o petrecere faina (chiar in week-endul trecut). Am, asadar, despre ce va povesti. Singurul lucru de care nu dispun e timpul.

Imi lipseste lumea virtuala, recunosc. Nici macar pe facebook nu am intrat, ceea ce spune fooooaaaarte multe. Doar instagramul s-a mai bucurat cand si cand de prezenta mea, fiind mai usor de accesat. Mi-e dor de blogul meu drag, care apropo, in prima zi din septembrie a implinit 6 ani. 🙂 Toate postarile din ultimele luni, absolut toate, au fost programate cu mult timp in urma, desi nici nu banuiam eu pe atunci ce ma astepta in vara asta. Va multumesc celor care ati mai trecut pe aici, chiar daca subsemnata a lipsit cu desavarsire. Promit sa public si sa raspund la toate comentariile si sa va vizitez pe fiecare in parte.

Am trait o vara minunata, bogata si plina, asa cum nu am mai avut de mult timp, nici nu-mi aduc aminte de cand! Ar fi chiar pacat sa nu ramana consemnata in arhivele Siragurilor!

CITATUL ZILEI:

„Timpul e o fiara care are nesfarsita rabdare de a inghiti totul.”

Octavian Paler

scurgerea timpului

2 gânduri despre „Hello, lume virtuala, ce mai faci?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.