24 de gânduri despre „Cucu-bau!!!

  1. Imi place tare mult tot ce citesc aici …desi prea mult timp nu am si citesc ”pe apucate”.
    Mi-ar place tare mult draga Margeluta sa stiu cati ani ai.Imi pare rau ca ai cam fost dezamagita de anul ce a trecut si implicit de anumiti oameni.
    Si eu am fost ”dezamagita” putin spus…Am trecut printr-o experienta care sincer nu as fi vrut sa o cunosc dar Dumnezeu m-a ajutat si acum am trecut cu bine peste cea mai grea cumpana din viata mea de pina acum.Acum pot spune si eu la fel ca tine ca ”imi iubesc viata asa cum este” am invatat sa o pretuiesc asa cum este.Nu numai ca am vrut sa te salut…dar am vrut sa stiu un pic din adevarata ta identitate ca sa zic…asa…varsta….doar….eu fac in vara 38.te pup cu drag.D.H.

    Apreciază

    1. Bine-ai venit in casuta mea virtuala D.H.! Ma bucur mult de tot ca ti-a placut ce ai gasit aici! Si acum mi-ai dat de gandit! Cred ca trebuie sa-mi schimb pagina asta de „about”(e asa din 2009, de cand a luat fiinta blogul), sa mai adaug 2-3 cuvinte despre mine! De Martisor fac 28, deci pot inca sa ma bucur de cei 27 de ani ai mei pentru…o luna si ceva! :))) La multi ani pentru 2012 si un an nou plin de realizari, sanatate si putere launtrica iti doresc (desi am deja o banuiala ca esti un om puternic)!

      Apreciază

  2. Multumesc! Un an mai bun pentru toata lumea!Am gasit p facebook filmele care le-ai vizionat.Unele le-am vazut de mult…altele abia astept sa le vad..dar nu prea am timp….sper sa ajung sa imi fac timp pentru Never let me go/\Lipstick/You can heal your life/Becoming Jane/Rabbit proof fence/One day/The duchess/Girl whith a pearl earring/Dangerous beauty/Finding Neverland/Young Voctoria…si cam atit ar fi p gustul meu…poate mai sunt acolo cateva bune dar sunt si multe ”desertaciuni” ca sa zic asa…in orice caz,multumesc pentru recomandari!!!!!!!!!!!!!!te pup cu drag D.H.

    Apreciază

    1. 🙂 Da, foarte multe filme au fost doar apa de ploaie, nu am ramas cu nimic dupa vizionarea lor! Dar sunt si vreo 6-7 care chiar mi-au dat de gandit si mi-au smuls cateva lacrimi. 😉 Vizionare placuta!

      Apreciază

  3. Timpul trece,anotimpurile ne coloreaza trupul si adormim visand peste ani la o copilarie care nu se va mai intoarce. Cu toate astea, facem nazbatii la orice varsta si nu incetam sa fim veseli sau tristi, de pe urma lor.
    Cautam solutii, asa cum curatam solzii de pe peste, uitand ca acestia sunt diamante in apa si in lumina soarelui.
    Am asteptat un timp o omida sa imi inghita ,sufletul, si sa prinda aripi spre soare, am uitat copilaria in umbra viselor .
    Am plecat la cules de ciuperci si ploaia mi-a transformat frica in libertate. Este minunat sa fi viu si sa nu uiti niciodata de unde am pornit la drum .

    Mutumesc.
    cati

    Apreciază

  4. Buna Margeluta 🙂
    Am incarcat cartea Profetul de Kahlil Gibran. Poti sa o descarci gratis 🙂 http://parereataconteaza1.wordpress.com/2013/04/05/carte-gratis-profetul-de-kahlil-gibran-din-intelepciunea-semita-orientala/

    Cuprinsul cărţii „Profetul“ de Kahlil Gibran

    1. Almustafa (pseudonim ), cel ales şi mult iubit
    2. Vorbeşte-ne despre Iubire
    3. Dar despre Cãsãtorie, Stãpâne?
    4. Vorbeşte-ne despre Copii
    5. Vorbeşte-ne despre Daruri
    6. Vorbeşte-ne despre Mâncare şi Bãuturã
    7. Vorbeşte-ne despre Muncã
    8. Vorbeşte-ne despre Bucurie şi despre Tristeţe
    9. Vorbeşte-ne despre Case
    10. Vorbeşte-ne despre Veşminte
    11. Vorbeşte-ne despre a Cumpãra şi a Vinde
    12. Vorbeşte-ne despre Crimã şi despre Pedeapsã
    13. Dar în ceea ce priveşte Legile, Stãpâne?
    14.Vorbeşte-ne despre Libertate
    15. Vorbeşte-ne despre Raţiune şi despre Pasiuni
    16. Vorbeşte-ne despre Durere
    17. Vorbeşte-ne despre Conştiinţa de sine
    18. Vorbeşte-ne despre Învãţãturã
    19.Vorbeşte-ne despre Prietenie
    20. Vorbeşte-ne despre Cuvânt
    21. Stãpâne, dar despre Timp?
    22. Vorbeşte-ne despre Bine şi despre Rãu
    23. Vorbeşte-ne despre Rugãciune
    24. Vorbeşte-ne despre Plãcere
    25. Vorbeşte-ne despre Frumuseţe
    26. Vorbeşte-ne despre Religie
    27. Acum am dori sã te întrebãm despre Moarte
    28. Eu am vorbit, cu adevãrat?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.