Fiolele cu Acid Hialuronic 5% H3 Evolution de la Gerovital – adevărat răsfăț pentru piele

Vara trecută, pe când mă aflam în țară, am făcut ditamai comanda online pe site-ul celor de la Farmec. Din cutia aia imensă, am luat cu mine doar câteva produse și apoi am îndesat-o sub pat, unde a stat uitată până în vara asta. Știți sentimentul ăla fain și îmbucurător când dai peste lucruri pe care nu-ți mai aminteai că le ai? M-a încercat din plin în timp ce scotoceam frenetic prin cutia cu minuni sus-menționată. Mi-am luat câteva produse în bagajul de mână, iar restul le-am pus la pachet și slavă Cerului, după o călătorie de vreo 3000 de km, au ajuns tefere și nevătămate în Dublin!

Tocmai am terminat tratamentul de 10 zile cu fiolele cu acid hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution și am rămas atât de încântată, încât trebuia neapărat să scriu despre ele, cu toate că nu e un subiect obișnuit aici, pe Șiraguri! Nu am deloc articole despre produsele de frumusețe pe care le folosesc și fiindcă vreau să duc blogul la un alt nivel, cred că e cazul să schimb situația, mai ales că-n ultima vreme sunt foarte interesată de skincare, am citit mult și am și încercat tot felul de produse.

Probabil că foarte puțină lume nu a aflat până acum de acidul hialuronic (AH). Personal, prima dată când am auzit de el a fost într-o emisiune tv, unde nu știu ce vedetă de pe la noi lăuda injecțiile cu acid hialuronic. Apoi am început să văd din ce în ce mai multe reclame la creme și seruri cu AH în compoziție. Practic, ăsta e noul beauty trend despre care toată lumea vorbește și noua minune pe care toată lumea o folosește. Dacă citești ce este și ce efecte are acidul hialuronic, înțelegi și de ce toată această nebunie în jurul lui.

Promisiunea producătorului:

Adresabilitate

Fiolele cu Acid Hialuronic sunt recomandate în tratamente intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor.

Având în vedere complexitatea de acțiune a acestui produs, poate fi folosit cu rezultate bune pentru fiecare tip de ten:

  • tenul gras – hidratare, protecție, creșterea elasticității;
  • tenul normal – hidratare, protecție;
  • tenul uscat și tenul matur – hidratare, regenerare, creșterea elasticității, efecte antirid

Ingrediente active

Fiolele conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intens hidratante şi de netezire a ridurilor.

  • Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
  • Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior astfel ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.

Efectul anti-age și de regenerare este rezultatul combinării unui ser bogat în Superoxid Dismutază şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, cu efecte intense de netezire a ridurilor.

  • Dismutin-ul este standardizat în superoxid dismutază, enzima antioxidantă care se găsesțe în pielea umană. Întârzie semnele îmbătrânirii pielii (formarea ridurilor, deshidratarea, apariția petelor pigmentare și pierderea elasticității) prin protejarea acidului hialuronic și a fibrelor de colagen și elastină de degradări oxidative.

Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.

Experiența mărgelată:

Cum am spus încă de la începutul articolului, am numai cuvinte de laudă pentru fiolele cu acid hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution și le recomand din inimă. Faptul că sunt un produs românesc mă încântă și mai tare. Sunt de părere că brandurile autohtone trebuie și merită susținute!

În cutie se găsesc 10 fiole de sticlă a 2ml, care pot fi folosite dimineața sau seara, timp de 10 zile, după ce tenul a fost bine curățat și uscat. Deși am văzut câteva persoane spunând că li s-a părut dificilă spargerea fiolelor, eu nu am avut probleme în acest sens. Am avut grijă să duc tot serul în partea de jos a fiolei, după care am adus-o cu punctul alb de rupere în față și pac!

Am vărsat tot conținutul în palmă, bătând fiola cu degetul și apoi, prin mișcări blânde, am întins tot lichidul pe față, gât și decolteu, absorbandu-se foarte repede. Da, e destul și spornic și vă rog eu, nu-l irosiți, că e chiar păcat de banii voștri! Am citit pe blogul unei tipe că i s-a părut prea mult ser, prin urmare tot ce i-a rămas după aplicare a aruncat! În niciun caz să nu faceți asta! În primul rând, atât demachierea, cât și aplicarea cremelor/serurilor se face nu doar pe față, ci obligatoriu și pe gât și chiar decolteu! Prea multe femei nu știu sau uită să facă asta și se vede! Și dacă totuși vă mai rămâne produs, întindeți-l pe mâini, vă vor mulțumi!

Eu am ales să introduc fiolele cu acid hialuronic în rutina mea de seară, după demachiere și curățarea feței cu gel și apă, renunțând în această perioadă la serul de noapte de la Estee Lauder pe care am reînceput să-l folosesc de curând. Practic, le-am utilizat în locul lui și apoi am aplicat, cum fac in mod obișnuit, crema de noapte pentru față și cea pentru contur ochi. O singură dată am folosit fiola dimineață, înainte de fondul de ten, și totul a fost ok, machiajul s-a întins bine, nu s-a strâns, dimpotrivă, parca a rezistat și a arătat mai bine.

Încă de la prima folosire, am putut vedea o îmbunătățire vizibilă a tenului. Mai ales că mi-am făcut și poze before/after! 😁 Dimineața, pielea mi s-a părut mai plină, mai strălucitoare, învigorată, hidratată, foarte catifelată la atingere. După cele zece zile de tratament, diferența a fost și mai mare: tenul meu obosit, tern, lipsit de luminozitate arată acum mai sănătos, pielea e mai elastică, dar fermă, proaspătă, hidratată, iar câteva riduri fine de expresie de la ochi (singurele pe care le am, de altfel) parcă nu mai sunt așa vizibile.

Concluzia? Că fiolele cu acid hialuronic 5% Gerovital H3 au făcut exact ce au promis, iar eu se pare că mi-am găsit încă un produs preferat, pe care o să-l recumpăr cu siguranță. Mai ales că este la un preț mai mult decât decent. Vine toamna, vremea o să se înrăutățească, iar pielea va avea de suferit dacă nu e îngrijită adecvat. Prin urmare, recomandarea mea e sa nu vă lipsească acest produs de pe măsuța de toaletă. Prețul e mic, efectul mare și tratamentul durează doar zece zile. Nu veți regreta, iar pielea vă va fi recunoscătoare. 😉

CITATUL ZILEI:

„Unii oameni, indiferent cât de bătrâni sunt, nu își pierd niciodată frumusețea: au mutat-o de pe față în inima lor.”

Martin Buxbaum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.