Dilema informatica

Clientul intreaba:

„Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune suplimentara Bebelus 1.0 care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat.

Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programele si se lanseaza automat cand deschidalta aplicatie, impiedicandu-i executia.

Aplicatii ca Bere-intre-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai
functioneaza. Uneori apare un virus – Soacra1.0, care blocheaza sistemul sau face ca Nevasata 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezactivez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicația Duminica-de-dragoste 3.0.

Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex: C:/sex_sambata_dimineata.exe nu mai functioneaza deloc. Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0, dar procesul de dezinstalare a programului
actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat, iar riscurile ptr sistem sunt mari mai ales ptr Bebelus 1.0 care chiar imi place.

Ma puteti ajuta?

Un utilizator disperat.”

Raspuns:

„Draga client,

Nemultumirea Dvs. este frecventa printre utilizatori, dar ea se datoreaza unei greseli primare de concepție. Multi utilizatori trec de la orice vresiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu e decat un program de divertisment și utilități.

Dar este vorba de mult mai mult. Nevasta 1.0 este un Operating System complet creat sa controleze toate aplicatiile Dvs. E aproape imposibil sa dezinstalat Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica X.0, intrucat exista sisteme virusate
care fac ca si aceasta sa se comporte precum Nevasta 1.0, deci nu aveti nimic de castigat.

Aceeasi problema si cu Soacra X.0. Acesta este un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu puțin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani.

Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0, dar asta le-a creat si mai mari probleme (a se citi notita de prevenire „Pensie alimentara” si „Custodia copiilor”).
Daca instalati Iubita 8.0 nu incercati sa treceti la Nevasta 2.0 ptr ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta 1.0.

Chiar daca exista si versiuni Nevasta 3.0 si Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialistilor si avand un pret ridicat, nu le recomandam.

Daca sistemul cade, va recomandam Celibat 1.0, dar ideal este sa păstrați Nevasta 1.0 si sa invatati programul cat mai bine posibil, intrucat e foarte sensibil la anumitele comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare. Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea Dvs. și trebuie sa v-o asumati. Va sfatuim sa activati aplicatiile C:/Scuze/Scuze.exe.

Evitati utilizarea tastelor ESC si SUPPR care necesita ulterior
C:/Scuze/flori.exe. Pentru o mai buna utilizare, va sfatuim sa cumparati și pack-ul Bijuterii 3.0, Vacanta 5.1. Opțiunile Da_draga_mea 2.7 și Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. Nu instalati sub nici o forma Secretara_blonda_in_fusta_mini 2.0, O_prietena 3.1.

Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 si pot distruge sistemul. Functia C:/Sex_sambata_dimineata.exe se va activa doar cu C:/Colier_cu_diamante.exe.”

Text găsit pe Facebook.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.