Tocăniţă internautică (42) – ediţie „cutremurătoare”

Nu ştiu voi, dar eu sunt de-a dreptul oripilată de cutremure! Iar faptul că locuiesc la etajul 8, într-un bloc care cică ar avea o ditamai bulina roşie, dipărută ca prin magie, ca să nu le strice afacerile baştanilor cu apartamente de închiriat aici (cel puţin aşa umblă vorba prin târg), nu este deloc încurajator! Prin urmare, mă bucur taaaare mult că la ora 4:37, când s-a produs cutremurul de 5,5 grade din zona Vrancea, eu dormeam tun. Nu m-aş fi trezit nici dacă îmi urla o întreagă fanfară la capul patului! Şi tot în starea de urs sforăitor eram şi la ora 8:10, când s-a produs al doilea cutremur, de 2,7 grade. Îmbucurător fapt, nu de alta, dar întotdeauna am fost de părere că moartea în somn e cea mai uşoară!

cutremur in vrancea
Sursa foto

Eh, şi după ce a vuit facebookul toată ziua cu ştirea asta şi am aflat şi eu cât de aproape de catastrofă am fost, v-am pregătit o tocăniţă internautică specială azi, una care să vă cutremure de-a dreptul! Aşa că luaţi de mâncaţi/citiţi:

Lectură plăcută şi digestie uşoară, fără alte zgâlţâieli! 😉

3 gânduri despre „Tocăniţă internautică (42) – ediţie „cutremurătoare”

  1. Eu l-am simtit si m-am trezit dar in stare de ”urs sforaitor” era Marius pe care am incercat sa-l trezesc fara izbanda. Pana si cainele s-a trezit si s-a uitat si s-a culcat la loc. Deci va fi greu in cazuri mai grave sa pot sa-i pun in miscare. Acasa in schimb am papagalii care au tinut mortis sa anunte asa cum fac de obicei. I-au trezit pe ai mei la primul cutremur dar si apoi la micuta replica. Nu le rezisti pentru ca galagia facuta de ei e una pe masura. Si da Durex a punctat bine 😀
    Te pup tizule!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.