Tocăniţă internautică (20)

Scoatem un bol mai măricel şi pe rând, aruncăm în el: minunate fotografii alb-negru ale secolului XX, povestea bulevardului Calea Victoriei şi 20 de lucruri pe care trebuie să le ştii până la 20 de ani. Se omogenizeaza amestecul bine, se dă la copt câteva minute şi apoi hrană creierului.

Serviţi alături de un pahar cu 10 minuni ale lumii despre a căror existenţă nu ştiaţi şi la desert, ca să vi se taie complet pofta de fast food, un filmuleţ amuzant (pentru că lucrurile serioase în glumă se spun) despre cum ar arăta animalele dacă ar mânca la McDonald’s! 😀

Aşadar, Mărgeluţa vă urează lectură plăcută şi digestie uşoară!

Un gând despre „Tocăniţă internautică (20)

  1. Îmi plac sfaturile pentru ceea ce trebuie să ştii la 20 de ani. Pentru mine este puţin cam târziu, mai ales pentru unele din ele, dar fiicei mele o să-i trimit link-ul. Amuzante animalele … şi interesant să mă văd din perspectiva asta 🙂 Cred că aş muri de foame dacă aş fi animal 🙂 şi ar trebui să vânez – dar stai – animalele aveau varianta fast-food, deci o făceau doar de hobby 🙂 Interesantă povestea despre Calea Victoriei. Citesem în tinereţe cartea – aş fi vrut să văd şi tabloul pictat de Dărăscu, dar ceva n-a fost bine incărcat pentru că nu era vizibil decât link-ul scris. Singurele pe care le mai văzusem erau minunile necunoscute. Mulţumesc de periplu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.