Tocăniţă internautică (14) – reţetă specială de Paşte

Uite cum s-a nimerit ca prima tocăniţă internautică specială din bucătăria Şiragurilor să fie pusă pe masa virtuală tocmai acum, de Paşte. Şi dacă ar fi să dăm crezare mayaşilor, acestea ar putea fi ultimele sărbători pascale din viaţa noastră, deci să ne bucurăm de ele din plin, zic! 😀

Aşadar, mai întâi de toate, dacă sunteţi îndemânatice şi vreţi să vă impresionaţi invitaţii, înfrumuseţaţi-vă casa şi aranjaţi masa cu decoraţiuni pascale făcute de mânuţele voastre.

Apoi, pentru o mâncărică delicioasă, luaţi câteva obiceiuri ciudate de Paşte amestecate cu tradiţii de Paşte în Balcani, ambele tocate mărunt, înveliţi-le în 5 cântece despre iepuraşi, după ce le-aţi condimentat cu cadouri în spirit pascal, şi daţi-le la cuptor. Când sunt gata, aşezaţi-le pe farfurie cu un arbore de Paşte nemţesc alături şi presăraţi recorduri mondiale pascale pe deasupra.

Pentru ca e sărbătoare, ne permitem şi un desert cu drăgălăşenie cât cuprinde. Care e dietetică fetelor, deci mâncaţi pe săturate fără grijă! 😉

Dar vorba multă, sărăcia omului, aşa că vă urez lectură plăcută şi digestie uşoară! Dar mai ales PAŞTE FERICIT, alături de cei  mai dragi vouă! 

5 gânduri despre „Tocăniţă internautică (14) – reţetă specială de Paşte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.