15 comentarii

Haine noi

Azi Şiragurile au îmbrăcat pentru câteva secunde haine roz ca vata de zahăr sau norii pe care plutesc îndrăgostiţii. Dar pentru că Mărgeluţei i-a fost teamă că prea emană a piţipongeală, le-a schimbat repede cu unele verzi. Şi totuşi, Şiragurile n-au stăpână irlandeză, iar St. Patrick deşi se apropie, nu-i spune nimic, aşa că le-a înlocuit atunci cu unele galbene. Dar nici astea nu au mulţumit-o, prea strigau a hepatita! Iar Mărgeaua are destule boli, nu mai are nevoie ca şi blogul să-i amintească de ele!

Şi uite aşa, preţ de un ceas, a făcut ea pe consilierul vestimentar, tot îmbrăcând şi dezbrăcând Şiragurile, apoi reluând operaţiunea de la capăt până i s-a făcut lehamite… Nimic nu i se părea că ar pune în evidenţă într-un mod avantajos formele voluptoase ale Şiragurilor şi personalitatea iubitoare de frumos a stăpânei lor. Dar calul de dar nu se caută la dinţi, aşa că în final a ales Adventure Journal, una din temele gratuite ale WordPressului, pentru a-şi înveşmânta blogul.

Mărturisesc că nu e ceea ce-mi doresc eu, dar n-am decât să mă mulţumesc cu ea pentru că nu sunt pe domeniu propriu şi deci nu pot face cum mă taie pe mine capul. Nu a fost ceva premeditat, pur şi simplu am simţit azi o nevoie acută de schimbare… şi deci iat-o! Vreau să ştiu şi părerea voastră, cum vi se pare haina cea nouă a Şiragurilor? Keep it or leave it?

Anunțuri

15 comments on “Haine noi

 1. E cam la fel ca cea de dinainte, doar mai mare. E ok, zic eu :D!

  Apreciază

 2. Eu spre exemplu prefer sa vad macar o bucata de articol atunci cand deschid un blog si nu doar o imagine. Stiu, stiu, pot sa dau scroll insa asa am eu o fixatie: header mai mic si text mai mult din prima. Insa daca tie iti place mult, promit sa ma obisnuiesc.

  Apreciază

 3. Mie imi place fata asta a Margelutei :*

  Apreciază

  • Ma bucur tizule, ca eu parca nu sunt asa convinsa ca am facut bine schimband tema. Dar sa vedem ce-mi mai spune piticul de pe creier in viitor! 😉 😛

   Apreciază

 4. Ştiu cum e 😛 Până găseşti una care să-ţi placă e cam greu.
  Me like it 😉

  Apreciază

 5. Imi place mult! Definitely, Keep IT!:)

  Apreciază

 6. Am vazut ca te-ai schimbat iar de haine. Imi place muuuult asa cum e acum 🙂

  Apreciază

 7. […] -la mijlocul lunii martie am schimbat tema blogului […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: