Party for everybody, come on and dance!

La petrecere şi dans ne invită cele 6 frumuseţi estice care pe 26 mai, la Baku (Azerbaidjan) vor reprezenta Rusia la Eurovisionul de anul acesta. Şi dacă vă aşteptaţi la cine ştie ce trupă tipică zilelor noastre de rusoaice tinere, dezvelite, blonde, cu ochi albaştri şi picioare până-n gât, eh, surprize-surprize! Bunicuţele Buranovo sunt bine trecute de prima tinereţe, după cum le spune şi numele, dar nu cred că le poate contesta cineva dezinhibarea, exuberanţa, vioiciunea, dar mai ales ambiţia şi talentul! Asta ca să nu mai vorbim de generozitate, căci au declarat că toţi banii primiţi în cazul câştigării concursului, îi vor folosi pentru construirea unei biserici. Na, mai putem spune ceva acum? Sincer, eu nu m-aş supăra deloc dacă ar lua marele trofeu, sunt prea simpatice, mai ales când cântă în engleză cu accentul lor rusesc, şi nici melodia „Party for everybody” nu e rea! Ca să nu mai spun că cea mai scundă dintre ele seamănă izbitor cu străbunica mea paternă, mamaie Elisaveta sau baba Fica, aşa cum îi spuneau cunoscuţii! Îmi vine pur şi simplu să o strâng în braţe şi să-i sărut obrajii!

Nu am mai urmărit Eurovisionul de câţiva ani, fiindcă nu m-au convins melodiile câştigătoare, iar voturile mi s-au părut acordate pe motive politice şi financiare. Să fim serioşi, de unde atâţia bani să susţinem un spectacol de asemenea anvergură? Oricât de buni ar fi ai noştri, nu cred că vom câştiga vreodată. Cele mai bune clasări ale noastre au fost 2 locuri 3, prima dată în 2005 pentru „Let me try” – Luminita Anghel şi System (chiar meritau să câştige!), apoi în 2010 pentru „Playing With Fire” – Paula Seling şi Ovi şi un loc 4 în 2006 pentru „Tornero” – Mihai Trăistariu. De scandalul iscat acum în jurul Selecţiei Naţionale pentru Eurovision nu are rost să vorbesc, mă lasă rece. Dar staţi să vedeţi ce o să fie după, când se va anunţa câştigătorul! Adică azi, că Tvr 1 transmite concursul în direct, începând cu ora 21. De curiozitate am ascultat cele 15 piese participante, dar niciuna nu m-a dat pe spate! Sper numai că oricare ar fi cel ce ne va reprezenta la Eurovision în mai, măcar să facă un spectacol pe cinste, că de câştigat, nu avem oricum speranţe!

16 gânduri despre „Party for everybody, come on and dance!

    1. Sincer eu nu m-am uitat aseara la faza nationala, ca stiam la ce sa ma astept si nu am fost deloc tentata. Acum sa vedem ce vor face cei de la Mandinga, desi cum am mai spus, nu cred ca avem sanse extraordinare!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.