Mărţişorul minune

Pe 1 Martie, acum 28 de ani, la 21:30 am strigat pentru prima dată din toţi plămânii primul „uaa-uaaa” şi de atunci nu mi-a mai tăcut gura! Mama de Mărgea îşi primise astfel cel mai frumos mărţişor din viaţa ei, unul firav şi gălăgios, venit pe lume înainte de termen, deci şi grăbit şi curios pe deasupra. Dar şi puternic şi luptător, fiindcă a fost o naştere grea şi era cât pe ce să nu mai fiu. Nu degeaba spune mama că sunt minunea ei de Mărţişor. Numai o minune a făcut să vin pe lume vie, teafără şi sănătoasă. Aşa că azi, la 28 de ani de la acel moment, mama a ţinut morţiş să-mi spună LA MULŢI ANI chiar la 21:30.

Iar Al Meu Ca Bradul, ca un soţ atent ce este, a făcut tot posibilul ca povara unui an în plus să fie mai uşoară ca fulgul şi să am o zi minunată. Aşa că mi-a gătit cu mânuţele şi toată priceperea lui, mi-a făcut o surpriză dulce-inimoasă şi una înflorată – chiar a ţinut minte când am zis că-mi doresc lalele nici roşii, nici galbene (deh, Mărgeluţele sunt nehotărâte, ca prinţesele din poveşti!). Şi bineînţeles, primul mărţişor tot de la el a venit. Toată strădania sa merită deci lăudată cu vârf şi îndesat! 😉

Heart Cake by Margeluta

Lalele, frumoasele mele lalele by Margeluta

Sea-horse by Margeluta

Un MULŢUMESC din suflet vouă, toţi cei care şi-au amintit de ziua mea, ajutaţi sau nu de facebook, nu asta e important pentru mine, ci faptul că v-aţi rupt o bucăţică din timpul vostru pentru a-mi ura LA MULŢI ANI şi toate cele bune! Mulţumesc mult mult de tot! Mi-aţi înseninat ziua!

Şi nu în ultimul rând (uaaa, parcă ar fi un discurs de la Oscaruri 😛 ), o primăvară minunată şi însorită tuturor! V-aţi ales azi Baba? A mea e pe 3, sper să fie o zi caldă şi frumoasă!

22 de gânduri despre „Mărţişorul minune

 1. să-ți spun ceva. exact la căluțul de mare îmi lăsase și mie gura apă când am admirat mărțișoarele.
  poate suntem pe același calapod. 🙂
  la mulți ani și multă împlinire.
  și să primești și să dai fericire.
  te îmbrățișez cu drag.

  Apreciază

 2. Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc,Te iubesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un te iubesc,pt. fiecare an. „28”

  Apreciază

 3. La mulți ani, buni și frumoși! Și la cât mai multe mărgele de bucurie înșirate pe snurul vieții tale! La mulți ani! Sper că ai avut parte de o zi minunată. De fapt, e clar că așa a fost, având în vedere comentariul de mai sus… 🙂

  Apreciază

  1. Multumesc mult mult de tot pentru urare! Adevarul e ca am avut o zi frumoasa, linistita si frumoasa! Tortul si partea cu suflatul in lumanari, petrecerea si galagia vor fi la vara! 😉

   Apreciază

 4. La multi ani! Sa ai parte de cat mai multe bucurii si toata fericirea sa se adune in sufletelul tau. Sa ai o primavara minunata. Imi pare rau ca o spun asa tarziu dar din cauza problemelor cu internetul deabia daca reusesc sa intru de 2 ori pe saptamana.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.