13 comentarii

Prima ninsoare din iarna asta

În sfârşit pot spune că am avut şi eu parte de prima ninsoare a iernii ăsteia. Sincer aş fi preferat să văd fulgii ăştia mari şi deşi de Crăciun sau Revelion, dar iernile nu mai sunt deloc ca atunci când eram eu mică şi stăteam la bunici. Oricum, m-am bucurat de ei atât cât am putut, pentru că a început să ningă brusc, în timp ce noi ne pregăteam să plecăm spre Bucureşti şi căram de zor bagajele la maşină. Mama mi-a zis apoi la telefon că ninsoarea a încetat la scurt timp după plecarea noastră, la fel de brusc precum începuse, când a ieşit soarele şi a topit tot stratul de zăpadă şi-aşa foarte subţire ce se aşternuse.

13 comments on “Prima ninsoare din iarna asta

 1. Cum ninge peste tot numai la mine nu…

  Apreciază

  • Nici eu nu apucam sa vad cum ninge daca nu mergeam la tara in week-end. Dar sincera sa fiu, nu-mi doresc zapada in Bucuresti. Daca nu a nins de sarbatori, sa nu mai ninga acum!

   Apreciază

 2. O sa vad si eu in sfarsti zapda in 7 zile:)

  Apreciază

 3. Si mie mi-e dor de zapada…
  Aici insa, in Roma, nu a mai nins de vreo 20 de ani 🙂 Asa ca ma tem ca va trebui sa astept iarna viitroare, sa pot vedea si eu cativa fulgi de zapada!

  Apreciază

  • Sincer mie nu prea imi place iarna, dar in schimb, ador sa vad cum ca fulgii de nea. Singura perioada a anului in care-mi doresc zapada e perioada sarbatorilor din decembrie, apoi nu-mi mai trebuie! :))

   Apreciază

  • Macar pot spune ca am vazut si eu fulgi iarna asta, ca zapada am vazut-o la Ranca, desi nici acolo nu erau nameti, ca de obicei. Dar daca nu a nins cand trebuia, adica de sarbatori, sa nu mai ninga deloc! Mai ales ca Bucurestiul inzapezit e ingrozitor!

   Apreciază

 4. Snow.. sweet snow. 😦 E bine ca noi am prins de sarbatori totusi zapada si fu`fain dar vreau si acum! 😦

  Apreciază

 5. […] -prima ninsoare a anului m-a gasit la Dragasani si am fost bucuroasa nevoie mare ca am reusit sa o surprind in fotografii […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: