Tocăniţă internautică (7)

Seara bună, cititori mărgelaţi (şi nu numai) ! Bine-aţi venit şi săptămâna aceasta în bucătăria Şiragurilor! Haideţi deci să nu mai pierdem vremea şi să gătim o tocăniţă delicioasă!

Pentru început, tăiem în felii subţiri întrebările bizare de la examenele de admitere la Oxford şi Cambridge. Şi după ce am ridicat uimiţi o sprânceană, putem să le punem la fiert în oală!

Pentru că e totuşi iarnă, deşi la Bucureşti încă nu s-a aşternut zăpada, haideţi să ne bucurăm ochii cu o colecţie de fotografii invernale superbe, apoi să ne gâdilăm urechile cu cele mai frumoase melodii din desene animate!

Mai sunt aproximativ 2 săptămâni şi ne luăm adio de la anul ăsta, bun pentru unii, mai puţin bun pentru alţii, aşa că nu ar strica să ne reamintim care au fost cele mai absurde interdicţii ale anului 2011!

Ei şi am terminat tocăniţa internautică de săptămâna asta! Sper că v-a plăcut amestecul de ingrediente! Până data viitoare, când vă aştept din nou în bucătăria Şiragurilor, să vă fie de bine şi digestie uşoară!

Reclame

6 gânduri despre &8222;Tocăniţă internautică (7)&8221;

  1. Mi-a placut tare mult tocanita de saptamana asta! Mai ales fotografiile de iarna si testele de personalitate ale marilor universitati:)). Interdictiile nu le-am putut accesa din pacate:). Am revazut unele dintre cele mai frumoase cantece care mi-au adus si lacrimi in ochi si zambetul pe buze…Danke schon!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s