Femeia invizibilă şi Steaua

soccer_cartoon_penaltyNu v-a spus pentru că nu-i stă în fire să se laude, dar Mărgeluţa are o super-putere: devine invizibilă ochiului uman. Al soţului. Nu se foloseşte mereu de această abilitate, ci din când în când, doar în timpul meciurilor. Mai ales ale Stelei. Ca-n seara asta, când Steaua joacă cu CFR, când nici măcar o particulă mică-mică de tot din Mărgea nu mai este vizibilă.

Al Meu Ca Bradul stă cu ochii pironiţi în calculator, concentrat nevoie mare şi cu căştile la urechi. Din când în când îşi dă ochii peste cap a disperare, oftează a pagubă, mai şuieră printre dinţi câte o înjurătură, gesticulează cu mâinile prin aer implorând parcă divinitatea pentru o minge în plasa porţii. Îmi sare inima din piept când în liniştea camerei răzbeşte deodată vocea lui gravă, urlând câte o încurajare „Hai mă, mişcaţi-vă! Dormiţi pe teren!” sau o laudă adresată vreunui brav stelist „Bă, eşti chior, nu vezi poarta?” ori vreun sfat pentru arbitru „Dă-i mă roşu, nu vezi ce intrare a făcut?!”.

În momentele astea de tensiune maximă, mă tem pentru el să nu-i pleznească Doamne fere capul… ori ochii în cap! Aş putea să mă fâţâi despuiată prin faţa lui tot meciul, să-mi scot vreun amant din dulap şi să-ncercăm toată Kamasutra sau chiar să fac o orgie cu vreo 5 blonde siliconate şi-un pitic porno în patul nostru, că al dracului dacă ar observa! Steaua e pe primul loc! Iar Mărgeluţa undeva pe la coada listei, pe vreo poziţie obscură!

În pauza meciului, îmi cere să-i încălzesc o farfurie de ciorbă. Hopa, cred că a început să fie vizibilă o mână, cât să-mi ajungă să iau cu polonicul zeama din oală şi s-o torn în farfurie. Apoi dă repede telefon naşei, o altă mare stelistă din naştere, se iau la comentat cu înfocare prima repriză până începe a doua. Adio mâncat! Ciorba e tot în farfurie, neîncepută şi rece. Dracu’ s-a atins de ea!? I-a stat golul lui Kapetanos în gât! Deh, cine l-a pus pe Becali să-l vândă Clujului?

„Goooool!!!” răcneşte Al Meu Ca Bradul în a doua repriză! E 1-1. Iar Mărgeaua abia îşi revine din sperietură! Scorul rămâne acelaşi până la final. Mare dezamăgire, mare controversă. După meci, urmează -loooogic!- toate emisiunile sportive în care se comentează meciul, interviurile cu jucătorii, cu patronii echipelor. Ptiuuu, ce faţă neagră de supărare răsare de sub pălăria lui Becali! Iar a furat cu talent Balaj!

Acum până pe la vreo 12 noaptea, o să mi se plimbe prin faţa ochilor când GSP, când sport.ro, apoi iar GSP şi iar sport.ro. Pentru că nu e de ajuns să vezi meciul, trebuie să mai vezi şi toooooaaaaaate emisiunile despre meci pe tooooooaaaaate canalele de sport!

Vă anunţ când îmi recuperez vizibilitatea!

19 gânduri despre „Femeia invizibilă şi Steaua

  1. Nu ai idee cat m-am bucurat ca al meu nu e cu fotbalul :)), doar ca e cu jocurile online, alta belea :)). Cum imi explica el acolo strategii de lupta si eu ma uit cu ochii bulbucati asteptand sa termine…

    Apreciază

    1. 😉 Eh, am primit eu ceva amenintari ca nu mai vine la mine Mosu’ anul asta, ca cica-s rea si dau din casa! Dar ca orice femeia, stiu cum sa remediez! 😛

      Apreciază

  2. :)))))) foarte funny articolul tau :))))
    Al meu nu este pasionat de meciuri sau alte sporturi….dar are si el piticii lui…cum ar fi jocurile pe calc din cand in cand si tot ceva in genul celor povestite mai sus se intampla :))

    Apreciază

  3. supeeer povestirea, foarte vie:)
    nu-i nimic, momentele de invizibilitate sunt perfecte ca sa faci baie, sa te dai cu oja sau sa faci orice doreai demult si nu ai apucat

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.