Tocăniţă internautică (6)

Punem repede la fiert un articol lung, dar foarte interesant, despre metodele folosite de marile supermarketuri pentru a-şi manipula clienţii. Aha, deci de asta când plec la cumpărături vin mereu cu plasele pline de chestii care nici măcar nu erau pe listă!

Apoi, ca să dăm un gust special tocăniţei de azi, presărăm în oală un ingredient secret (care acum nu mai e aşa de secret pentru că tocmai vi l-am divulgat – dooh!)eroii României chic. Ador toate poveştile nebănuite pe care le-am descoperit pe site! Vi-l recomand cu cea mai mare plăcere! Eu îl ador şi nu pierd nicio postare!

Uneori mă văd nevoită să adaug în tocăniţa internautică a Şiragurilor şi ingrediente cu gust amar. Pentru cei tari de înger, povestea lui Peter, care a supravieţuit dezastrului chimic din Ungaria de pe 4 octombrie 2010. Mi s-a făcut pielea de găină la vederea imaginilor!

Şi pentru că vreau totuşi să închei într-o notă veselă şi optimistă, tocmai pentru a sublinia faptul că-n viaţă nu trebuie să fii spectator, ci să trăieşti cu adevărat, o serie de 3 filmuleţe realizate de 3 tipi cu 2 camere în 11 ţări şi 44 de zile, pentru plăcerea ochilor iubitori de frumos: move, learn, eat!

Ei şi gata şi cu tocăniţa internautică de săptămâna asta! Sper că v-a plăcut amestecul de ingrediente! Până data viitoare, când vă aştept din nou în bucătăria Şiragurilor, să vă fie de bine şi digestie uşoară!

Reclame

4 gânduri despre &8222;Tocăniţă internautică (6)&8221;

  1. Ne-a placut (daca pot sune asta avand in vedere filmuletul cu Peter) si daca tot sunt in plina cura de slabit, iti spun ca tine si de foame tocanita ta 🙂
    Iata ca nu doar la noi se intampla tragedii care lasa oamenii de izbeliste si fara viitor. Ce pacat…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s