6 comentarii

Q1: Ce-şi doresc oamenii cel mai mult şi mai mult pe lumea asta?

Din când în când, prin capul blond mărgelat bântuie ca nişte stafii străvezii şi  făr’ de linişte, mari dileme existenţiale care o frământă pe Mărgeaua curioasă-până-la-cer-şi-napoi şi-i dau ghiont să caute în lung şi-n lat răspunsul corect… sau măcar unul satisfacator… sau măcar un răspuns şi atât.

Se-ntreabă azi posesoarea de Şiraguri, CE-ŞI DORESC OAMENII CEL MAI MULT ŞI MAI MULT PE LUMEA ASTA??? E vorba de oameni în general, indiferent de cultură, studii, job, personalitate, mentalitate, culoarea ochilor, numărul de la pantofi, grosimea portofelului, toţi uniţi în simţiri printr-o singură dorinţă arzătoare.  Care să fie lucrul acela pe care şi-l doresc toţi, de la mic la mare, de la sărac la bogat, de la urât la frumos, de la tânăr la bătrân, în unanimitate sau măcar în majoritate? Ce formă îmbracă acel ceva pe care-l visează ziua cu ochii deschişi şi noaptea în vis, după care tânjeşte sufletul fiecăruia, după care plânge inimioara în taină? Ce să fie, ce să fie? Bani? Faimă? Putere? Apreciere? Pace? Sănătate? Frumuseţe? Fericire?… Sex? 😛

Aşadar, voi ce vă doriţi cel mai mult şi mai mult în viaţă?

6 comments on “Q1: Ce-şi doresc oamenii cel mai mult şi mai mult pe lumea asta?

 1. Sanatate. Restul vin daca te straduiesti putin :).

  Apreciază

 2. SINCER VORBIND UNA NU SE POATE FARA CELALALT, FERICIREA NU SE POATE FARA SANATATE IAR SANATATEA FARA FERICIRE. EU ASTEA 2 LUCRURI AS DORI IN VIATA IAR RESTUL VINE DUPA

  Apreciază

 3. interesant

  Apreciază

 4. Din ce mi-am dat eu seama pana acum oamenii vor totul , cat mai repede.Ti-as spune ca eu vreau doar un echilibru, care e precar si greu de mentinut. Deci tu ce-ti doresti?
  Mi-a placut mult postarea.

  Apreciază

 5. Eu ma apropii cu un raspuns ca cel poza ta, dar un pic schimbat : oamenii isi dores mereu ce nu au nu neaparat ce nu pot avea..

  Apreciază

 6. Sanatate, liniste, fericire, o viata implinita.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: