Comunicat mărgelat

gripa-sanatateMărgeaua nu a mai înşirat un gând pe aţă de ceva timp şi vă asigură că are o scuză plauzibilă: e mult prea ocupată să se bată cu germenii cei răi şi urâcioşi. Şi ce îndârjiţi pot fi! Şi ce luptă aprigă! Ce încrâncenare! Şi asta nu e tot!

În ultimele săptămâni Mărgeaua s-a simţit în pemanenţă ca într-un vârtej care a luat-o pe sus şi a dat cu ea de pământ, izbind-o cu putere şi împrăştiind-o în mii de bucăţele (rezultând o criză de rinichi şi retenţia de apă la nivelul gambelor şi muuuultă durere bineînţeles!). Şi de parcă asta nu era de ajuns, băieţii cei răi, sus-numiţii germeni virali au profitat de situaţie şi au atacat-o exact în momentul când era căzută la pământ, adunându-şi sleită de puteri bucăţelele şi deci neputincioasă în faţa lor. Aşa că acum Mărgeluţa  duce o luptă încrâncenată de sub plapumă, având ca aliaţi de încredere pe Cavalerul Carmol şi Ostaşul Ceai cu lămâie şi nu se va da bătută până când inamicii nu vor fi nimiciţi sau vor arbora pânză albă în vârf de băţ.

Aşadar, sănătate şi toate cele bune de la o Mărgea mucioasă, îngropată în batiste şi duhnind a carmol!

Reclame

8 gânduri despre &8222;Comunicat mărgelat&8221;

  1. Iti doresc insanatosire grabnica si totala..sper ca deja esti mult mai bine si zambesti soarelui. Si eu am avut ceva de furca si am ajuns chiar la antibiotice.:(, dar de-acum incolo o sa fim sanatoase tun, nu-i asa?:)
    Ma bucur mult ca te-ai intors la margelit!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s