Fluturii si Mosul

i love youCu siguranta inceputul asta de decembrie este unul dintre cele mai frumoase pe care le-am avut vreodata. Nu, n-am castigat la Loto, Bingo sau pariuri sportive si nici n-am mostenit o avere fabuloasa la moartea vreunei nebanuite matusi de peste mari si tari. Din contra, in ciuda tuturor problemelor care au dat navala peste noi tocmai acum, in prag de sarbatori, am descoperit ca poti simti gustul fericirii chiar si cu buzunarul gol. Ca, desi de cele mai multe ori exista o corelatie intre cele doua, uneori se mai intampla ca in timp ce buzunarul plange cu lacrimi amare, inima sa rada nebuneste si sa-ti simti sufletul invadat de o simtire pe care nu o poti numi altfel decat… fericire.

Iar azi, in dimineata zilei de Sfantul Nicolae la vederea cizmulitelor, cu mana pe inima pot jura ca am auzit bataile fluturilor din stomac! E uimitor cum putin pentru unii, poate insemna extraordinar de mult pentru altii! E uimitor cum un gest atat de mic, atat de simplu poate sa-ti rascoleasca intreaga fiinta, sa-ti patrunda pana in straturile cele mai adanci si ascunse ale sufletului si sa te emotioneze pana la lacrimi! Ce usor se plamadesc amintirile de neuitat! Sunt de-ajuns un stilou frumos si-un biletel cu „te iubesc”!

Pentru asta iti sunt recunoscatoare ca esti!… Ca esti Tu… si atat!

CITATUL ZILEI:

„Omul care este bogat sufleteşte îşi dăruieşte uşor comorile şi este gata să le dăruiască tuturor, fără excepţie. Cel care este gata să primească aceste daruri le va avea din abundenţă.”

Rabindranath Tagore

4 gânduri despre „Fluturii si Mosul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.