Primăvara mărgelată în imagini…şi câteva cuvinte

Ei bine, daca nu stiati, aflati acum: Primavara e anotimpul meu de suflet! Da, sunt subiectiva, ca doar sunt nascuta de Martisor! Cand vad primul ghiocel, primul fir de iarba sau primul pom inflorit, uite asa mi se inunda inimioara de caldura si sufletelul de lumina, mai-mai sa dea pe dinafara!!! 😉 Revin si eu la viata ca dupa un luuung somn, cu forte proaspete si gata de noi provocari! Si poate lumea sa zica ce-o zice, pentru mine, Primavara incepe la 1 Martie si se incheie la 1 Iunie, asa cum am invatat la gradinita! Vine cu ghiocei in mana si parul impletit in suvite alb-rosii si pleaca agatata de baloane colorate, insotita de clinchet de clopotei si rasete de copii fericiti. Primavara e rotunda ca fericirea, prinde viata in zi de sarbatoare si-nchide cercul cu o alta sarbatoare!

Si s-a gandit Margeaua sa va arate si voua cum a fost pentru ea Primavara de anul acesta. 😉

Si-n 2010, Margeluta-Primavara a primit multe martisoare de ziua ei, si cum e traditia pe care ea o respecta cu strictete in fiecare an, si-a legat la mana sunuruletul alb-rosu de la primul martisor primit si l-a purtat pana cand a vazut primul pom inflorit. Hai ca am facut si rima! 😀  Anul asta, Margeaua a avut parte de 2 torturi pentru ziua ei de nastere si implicit, de 2 petreceri! Deci dubla bucurie, nici ca se putea mai bine! Cred ca va dati seama care e tortul  facut de mine! 😀Margeaua se poate lauda ca pe langa mici patanii care au cam descurajat-o, ce-i drept(dar si-a revenit repede!), a avut parte de o primavara frumoasa si plina de evenimente: a fost la cules de viorele si cocorai, o alta traditie de primavara in familia ei,Sweet Memory of SpringInternational Women's Day si-a ales invitatiile de nunta, a semnat contractul cu decoratorul si formatia de lautari, a constientizat ca urmeaza sa se casatoreasca (ceea ce s-a intamplat abia in momentul asta), a fost la scalda pentru prima data pe anul asta(desi ea a stat pe malul Oltului, ca de obicei, pentru ca nu stie sa inoate si-i e frica de apa 😀 ), avut si probleme cu dantura, de ziua ei ajungand la urgenta la stomatolog, cu ditamai falca umflata si ramanand pe parcurs fara 2 masele. S-a consolat insa cu cadoul primit de la IepurasHappy Bunny! 😉 Apoi, intr-un moment de mare inspiratie, s-au apucat parintii de Margea sa renoveze casa si aici s-a declansat o adevarata isterie! Care mai dureaza si-n ziua de azi, dar se preconizeaza ca la finele saptamanii asteia e totul gata!

Dar lucrul care a bucurat-o cel mai mult pe Margea, careia ii place sa citeasca atunci cand timpul ii permite, a fost ca a primit de la Buybooks o carte pentru articolul asta. 😉

Deci, in concluzie, asadar si prin urmare, Margeaua s-a bucurat de o Primavara pe care nu o va uita cu siguranta! Si-apoi, puiul ei de blog e prezent la datorie, sa-i aminteasca in caz ca ea, din cauza varstei, mai uita cate ceva! 😉

Pentru cei interesati are Margeaua si o pagina cu Citate despre primavara.

Si totusi, primavara voastra cum a fost?Primavara margelata

4 gânduri despre „Primăvara mărgelată în imagini…şi câteva cuvinte

  1. Pai primavara mea este aproape la fel de frumoasa. Eu chiar invii cand vine, desi imi place frigul, zapada, toata iarna ma simt ca si cum ar fi ultima, ca si cum nu mai apuc primavara, aici, in Canada, ajunge mai greu un picut. Iubesc acest anotimp care ma reconforteaza,imi aduce inapoi speranta, ma umple de energie,iar eu am nevoie de muuulta energie, ma afecteaza foarte tare astenia, insa fac fata cu tot arsenalul din dotare: vitamine, verdeturi, muzica, cumparaturi pentru o noua garderoba, miscare in aer liber. Scot hainele de vara, le aranjez de 10 ori, plantez si replantez florile, mut mobila etc. Anul asta am avut parte si de suportul prietenilor mei dragi, a sotului, a sorei mele, am reusit sa am o primavara modificata un pic, adica am avut cateva surprize: unele placute care mi-au intarit inca o data convingerea ca mai am inca prieteni in tara, altele mai putin placute care trebuiau sa fie foarte placute dar care m-au cam adancit din nou in depresie. Sunt suspecta de a fi mai depresiva uneori. In rest primavara a fost colorata, plina de miresme placute, mirosul pentru mine e pe primul loc in a simti anotimpurile, inchid ochii si adulmec… ma imbat de explozia de flori si verdeata care pentru mine e terapie curata. Aici, greu vezi un caine , asta mi-a facut din nou bine, caci au iesit din barlog impreuna cu stapanii,o pisica, veveritele care si-au facut casa de cativa ani intr-un copac de alaturi,care se comporta atat de haios, pentru mine,cand le arunc alune, pescarusii care vin sa ne anunte prin tipetele lor ca iarna s-a terminat si ei sunt infometati… iar noi ii hranim pe ascuns ca nu avem voie, nelipsitii porumbei, nu mai zic de micile vrabiute si pasarele, colorate si speciale pe care nu le-am intalnit in Romania, ce trilulesc extraordinar de frumos, auzul meu e in extaz; imi face bine sa vad macar o parte din animalele si pasarile preferate…:) (Nu ma duc la zoo si la circ pentru ca nu sunt de acord cu explotarea lor in scopuri de tot felul. Libertatea este numai acolo, in salbaticie):(.Cred ca e valabil si pentru noi.
    Imi place ca oamenii ies la jogging, fac ciclism, se bronzeaza, deja aici este vara la 15 grade, ma incanta sa vad motoarele si masinile de colectie cum isi fac din nou aparitia… Incep festivalurile, iar eu sunt nelipsita de la tot felul de promenade si expozitii.
    Primavara a fost surprinzator de grabita, abia am apucat sa fac cateva fotografii in gradina botanica, acum deja e vara, e cald si umed si nu mai am nicio tragere de inima. A fost un zvacnet si gata, s-a dus.
    imi place ca incep anumite emisiuni pe care eu le privesc cu interes, aici.
    as vrea sa pot sa mai scriu, dar ma opresc. sa nu o iau si mai rau pe campii. A fost frumoasa. Nu deosebita. A fost primavara mea si mi-a placut.
    Nu am avut asa evenimete frumoase ca ale tale dar as vrea sa se mai repete… astfel de zile am avut demult si s-au petrecut mai mult toamna si iarna. Cu o singura exceptie. Ziua lui D care este primavara”)), in mai. Si a mai fost frumoasa, fara sa te lingusesc, ca te-am gasit pe tine. Ca mi-am regasit prieteni vechi. E, chiar asa, nu a fost rau! Gata. mai scriem si alta data… Poti sa nu-l publici comentariul daca este prea lung. Nu ma supar. Voiam asa, sa-ti mai zic cate ceva ca tot mi-ai dat ocazia.Sau vorba aia: Eu ii dau un deget si imi ia toata mana.:))))))Multumesc.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.