Imposibil să satisfaci o femeie?

Povestioara de vinerea aceasta este una haioasa. Cel putin pe mine m-a amuzat teribil! Dar ia spuneti domniile voastre, cat adevar ascunde ea? Sunt femeile chiar atat de greu de satisfacut?

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
„Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
Sunt 6 etaje si caracteristiciule barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.
Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.
Nu te poti intoarce la etajul inferior!”

O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.
La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: „Acesti barbati au un loc de munca!”

Femeia decide sa mearga la etajul urmator. La etajul al doilea, pe usa este urmatorul afis: „Acesti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!”

Femeia hotaraste sa urce totusi la etajul urmator, al treilea, unde gaseste pe usa urmatorul afis: „Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!”. “Wow!!!” isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.

La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: „Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!”. „Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista!”. Insa decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: „Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti, ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!”. Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.

La etajul sase se afla urmatorul afis: „Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie!!!…”

Povestioara gasita pe facebook.

16 gânduri despre „Imposibil să satisfaci o femeie?

    1. Da, asa este…mereu vrem mai mult, si mai mult. Ideea e ca trebuie sa stim unde sa ne oprim, sa nu exageram si sa pierdem si putinul pe care-l avem deja. Sa nu dam vrabia din mana pe cioara din par! 😉

      Apreciază

  1. Imi place blogul tau. imi place ca esti din Dragasani. Imi place ca mai sunt si oameni ca tine. Asta, cu femeia nesatisfacuta, e normal. In felul ei de a fi, narcisist si generos in acelasi timp, complex si suficient, femeia este perfectionismul intruchipat si in consecita nicioadata satisfacuta material, sufleteste, profesional, matern. Eu m-am oprit la parter… Sper sa ma fac inteleasa. Mult succes.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.